L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell obre el període de preinscripcions i matrícules per al proper curs 2019-2020

Del 8 al 21 de maig a la secretaria del centre, a la primera planta del centre cultural Les Monges de la capital alturgellenca.
03-05-2019

El pròxim dimecres 8 de maig s’inicien les preinscripcions i matriculacions per al curs 2019-20 de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell. Es podran realitzar fins el dimarts 21 de maig.

Ambdues opcions s’han de realitzar presencialment a la secretaria del centre, situada al 1r pis del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

Les matrícules són per als alumnes que ja estan actualment a l’escola, mentre que les preinscripcions s’adrecen a futurs alumnes que voldrien iniciar-se o continuar formant-se en l’àmbit musical. Aquests han d’emplenar el formulari i fer constar les assignatures que volen cursar i l’especialitat instrumental. S’aconsella marcar dos instruments per ordre de preferència.

Oferta musical i horaris de classes

A l’Escola Municipal de Música s’imparteixen classes de sensibilització a partir de 3 anys, llenguatge musical, cant coral i es poden estudiar 19 instruments diferents (baix elèctric, bateria, cant, clarinet, contrabaix, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, saxòfon, trompa, trompeta, trombó, viola, violí i violoncel).

A més a més, l’escola compta amb set agrupacions instrumentals i vocals que són  l’orquestra simfònica, l’orquestra d’acordions cromàtics, la Big band, el grup d’acordions diatònics, el grup de combos de música moderna, el grup de guitarres clàssiques i el cor de noies. Aquestes formacions són obertes a tothom que tingui uns coneixements musicals previs sense necessitat d’assistir a les altres assignatures.

Els ensenyaments musicals s’ofereixen a totes les persones interessades en formar-se i gaudir mitjançant la música.

De dilluns a divendres de 15 a 19.30 hores i també de dimarts a dijous de 9 a 11.30 hores. Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola de Música, trucar (973 354639) o enviar un correu (escolamusica@aj-laseu.cat).