La 2a edició de la #FiraClicksLa Seu obre demà dissabte per omplir aquesta Setmana Santa la ciutat de figures Playmobil

Del 13 al 20 d’abril la sala Sant Domènec, el centre cívic El passeig i la plaça Patalín seran els espais que acolliran diorames, tallers de creativitat, parc d’inflables, jocs educatius i concurs del click amargat. Urgellencs i visitants podran fer la ruta de clicks gegants pels comerços de la Seu.
12-04-2019

Demà dissabte 13 d’abril obre les portes la segona edició de #FiraClicksLaSeu que fins el dissabte dia 20 omplirà la capital alturgellenca de clicks de Playmobil. Aquest esdeveniment dedicat de la joguina creada per Hans Beck tindrà com a epicentres la sala Sant Domènec, el centre cívic El Passeig i la plaça Patalín, tots tres espais d’entrada gratuïta.

Diorames i horaris

Enguany l’Exposició de Diorames de gran format estarà formada per 12 escenes, 3 d’elles amb temàtiques dedicades a la Seu d’Urgell, i una altra dissenyada per un jove urgellenc*, col·leccionista de 7 anys, que exposarà per primera vegada un diorama fet amb figures de la seva pròpia col·lecció.

La relació completa de diorames és la següent:

 A la sala Sant Domènec es podrà gaudir d’un total de 7 diorames:

Geishes i Samurais. Natàlia Solé

El solstici de primavera. Natàlia Solé

La Seu, esport i natura. Josep Ribas

Fira de formatges artesans de La Seu. Josep Ribas

Un dia de mercat a La Seu. Josep Ribas

Petit click. Ignasi Puig

Innuit. Ignasi Puig

Al centre cívic El Passeig, els visitants hi trobaran 5 diorames:

El Rey León. Adrià Pérez “El Click Rubio”

Un dia a la ciutat. Adrià Pérez “El Click Rubio”

El circ ha arribat!. Sílvia Mesalles

Llegenda de castells i dracs. Cristian Botija

Vida al món rural. Cesc Seira* (La Seu d’Urgell)

Els horaris d’obertura d’aquests dos espais de la #FiraClickLaSeu seran: dissabte 13, diumenge 14, divendres 19 i dissabte 20 d’abril, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores, mentre que del 15 al 18 d’abril, l’horari d’obertura serà de les 16 a les 20 hores.

Val a dir que a la plaça Patalín hi haurà instal·lats jocs inflables de temàtica Playmobil per als més petits.

Concurs del click amagat: 3 personatges de la Seu d’Urgell

L’exposició dels 12 diorames (7 a Sant Domènec i 5 al centre cívic El Passeig) amaga 3 personatges de la ciutat: el minairó, la jugadora de bàsquet del Cadí La Seu i un armat de la Processó del Divendres Sant de la Seu d’Urgell.

El concurs consisteix en trobar-los i omplir la butlleta de participació amb les dades personals i posar el número del diorama on s’ha trobat cadascun dels 3 clicks amagats que permetrà entrar en el sorteig de 3 lots de productes de Playmobil per valors de 50€, 30€ i 20€, respectivament.

La butlleta emplenada caldrà dipositar-la en qualsevol de les urnes que hi haurà a la sala Sant Domènec o al centre cívic El Passeig.

Col·leccionisme i tallers de creativitat

La Fira de Col·leccionisme Playmobil serà de nou un altre dels atractius de #FiraClicksLaSeu, amb la participació de 5 expositors que oferiran tot tipus de figures i complements de la prestigiosa marca alemanya, omplint els respectius mostradors de figures customitzades, caixes descatalogades, peces a l’engròs, productes d’importació i les últimes novetats de la factoria Playmobil.

Els Tallers de Creativitat tornaran a ser un pol d’atracció pels infants que visitin la fira, especialment pel fet que es podran emportar a casa les obres que ells mateixos realitzin. Tots els elements creatius estan il·lustrats amb la iconografia Playmobil, unes làmines que es podran decorar utilitzant diferents tècniques artístiques.

Ruta de clicks gegants

Fins el pròxim dia 20 d’abril, dotze establiments del centre de la ciutat i l’oficina de Turisme Seu-Espai Ermengol exhibiran una original col·lecció de figures Playmobil gegants, configurant així una Ruta de clicks Playmobil gegants(160 cm) que dels més petits als més grans podran resseguir pels carrers i les places de la ciutat.

Els comerços participants són:

Simac

Mat Perruquers

Llibreria Salvat

Kibuc Buchaca

Construccions Apulco

Transports Regina, SA - Andbus

Calçats Sílvia

Fina Moda Íntima

Floristeria La Serra

Piros Seguretat

Agrobotiga Porté-Betriu

Centre Òptic La Seu

Oficina de Turisme Seu-Espai Ermengol

#FiraClicksLaSeu 2019 és una iniciativa de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i l’empresa Smartplay SL, amb la col·laboració de Turisme Seu, l’AEAU, IDAPA, Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació Eutrapelia.