La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell proposa la ‘Setmana de la Natura’ adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys

Dilluns 10 de juny tindrà lloc el taller Fem un quadern de camp, que es complementarà dissabte 22 de juny amb una sortida per aprendre fer-lo servir. L’activitat va a càrrec de l’Associació la Sorellona.
07-06-2019

El proper dilluns 10 de juny, de sis de la tarda a vull del vespre, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell el taller Fem un quadern de camp, activitat que s’adreça a nens i nenes de partir de 6 anys.

En aquest taller, que va a càrrec de l'Associació la Sorellona, es realitzarà un quadern de camp que el dissabte 22 de juny els infants participants aprendran a fer servir en la sortida que hi ha programada pel voltants de la Seu d’Urgell, i que s’iniciarà a partir de les deu del matí, sota el títol Com usem el quadern de camp?

Val a dir que per ambdues dues activitats cal inscriure's prèviament.

L’Associació la Sorellona neix el 2013 a partir d’un equip integrat per biòlegs, ambientòlegs i altres titulats en el camp de la gestió de recursos naturals, i alhora també amb una llarga experiència i acreditació en l’àmbit de l’educació en el lleure i l’educació ambiental.