La bona climatologia atrau compradors en la jornada 'Botigues al carrer' que avui celebra la Seu d'Urgell

S'hi poden trobar tot tipus de productes de moda i complements, sabates, objectes de regal i artesania entre les més de 30 parades que ocupen tot el carrer Major.
14-03-2019

El carrer Major de la Seu d'Urgell acull durant tot el dia d'avui la proposta comercial 'Botigues al carrer' coincidint amb la festivitat de la Constitució andorrana.

La bona climatologia està fent que un bon nombre d'urgellencs i andorrans passegin pel carrer Major cercant tot tipus de productes de moda i complements, objectes de regal i artesania entre les més de 30 botigues que participen en aquesta iniciativa de dinamització comercial de la ciutat.

Recordem que sota el lema Comprar a la Seu Comercial té premi!, les compres que es facin durant tota la jornada d'avui en qualsevol establiment de la UBSU es podrà entrar al sorteig d’un gran nombre de premis.

Per participar-hi només cal dipositar la butlleta que els comerços donen en el moment de fer la compra a l’urna que es troba instal·lada davant del número 71 del carrer Major.