La Cadí Ultra Trail creix en proves i participants

L'esdeveniment de curses de muntanya de la Seu d'Urgell se celebrarà aquest dissabte, 11 de juliol, que data d'avui ja se superen les 400 inscripcions.
06-07-2015

L'esdeveniment de curses de muntanya Cadí Ultra Trail, que té com a epicentre la Seu d'Urgell, ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte, 11 de juliol, les 5 proves diferents que comparteixen el mateix recorregut per la serra del Cadí. Aquestes proves són: la Cadí Ultra Trail (80 km), la Cadí Marató (44 km, amb arribada a Estana), la Cadí Trail (20 km, amb arribada a dalt del Cadí), la Cadí Popular (13 km, amb arribada a Adraén) i la Petit Cadí (infantil).

Cal remarcar que la prova Cadí Ultra Trail, de 80 quilòmetres de distància, pel Campionat de Catalunya d'Ultradistància per equips. Tant la Cadí Ultra Trail com la Cadí Marató són les dues úniques proves que travessen tota la carena del Cadí.

Cal remarcar que les proves Cadí Marató i Cadí Trail són puntuables pel Circuit Fer de Curses de Muntanya.

Sostre de 500 participants

A data d'avui, entre les 5 proves diferents ja hi ha inscrits més de 400 participants. En aquest aspecte, des l'organització de la Cadí Ultra Trail es vol remarcar que el sostre de corredors és de 500 per tres motius diferents. “Per donar el màxim de qualitat i serveis als participants, així com per la seguretat dels mateixos i aconseguir el màxim de respecte al medi ambient, ja que transcorre per les zones protegides del parc Natural del Cadí-Moixeró”.

Novetats 2015

Les novetats que presenta aquesta tercera edició és la Cadí Trail i la Petit Cadí. La Cadí Trail presenta un espectacular recorregut de 20 quilòmetres, amb un desnivell 2.000 metres de desnivell positiu, que permet arribar als corredors des de la Seu d'Urgell fins al Cap de Fesa, primer cim de la serra del Cadí. La baixada serà neutralitzada fins a Adraén, on hi haurà un servei d'autobús que recollirà els corredors. Aquest servei també el tindran els participants de la Cadí Marató que arriba a Estana.

Els participants a la Cadí Popular i la Petit Cadí, que arribaran fins a Adraén, també disposaran d'aquests servei d'autobús per tornar a la Seu d'Urgell.

La Petit Cadí, per a nens i nenes de 8 a 12 anys, obligatòria per a la categoria de marrecs, i opcional per la categoria xics, per a joves de 12 a 16 anys.