La Consellera d'Agricultura de la Generalitat visita l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Teresa Jordà signa al Llibre d'Honor de la ciutat i manté una reunió amb l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i d'altres representants polítics del Consistori urgellenc.
03-05-2019

La consellera d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà, ha realitzat aquesta tarda una visita institucional a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell on ha signat al Llibre d'Honor de la ciutat.

La consellera Jordà ha estat rebuda per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la tinent d'alcalde de Promoció del Municipi, Mireia Font, així com pels portaveus dels grups municipals de Compromís per la Seu i d'ERC, i han mantingut una breu reunió a la sala de junta de govern del Consistori.

La visita de la consellera d'Agricultura a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'emmarca en la seva estada a l'Alt Urgell on aquest migdia s'ha signat un conveni de col·laboració entre el Departament d'Agricultura, Ramaderia , Pesca i Alimentació (DARP) i la Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI), per a l’organització i el funcionament del centre de testatge de les races autòctones bovines catalanes, ubicat a l’Escola Agrària del Pirineu, a Bellestar. Precisament avui s’ha fet la subhasta dels primers vedells de Raça Bruna dels Pirineus sortits d’aquestes instal·lacions que es van posar en funcionament el passat mes d'octubre.

Després de la seva seva visita al Consistori, Teresa Jordà s'ha dirigit fins a la Cooperativa Cadí per visitar les seves instal·lacions i mantenir una reunió amb el Consell rector i la seva direcció.