La Copa Catalana de Ciclocross arriba aquest diumenge a la Seu d’Urgell

El Gran Premi La Seu d’Urgell tindrà lloc a l'Horta del Valira a partir de les 9.15 hores d’aquest proper diumenge 1 de desembre. Entre els participants es comptarà amb l’excampió del món de BTT José Antonio Hermida.
28-11-2019

Aquest proper diumenge 1 de desembre la capital alturgellenca acollirà per primera vegada la Copa Catalana de Ciclocross (CX) amb la disputa del Gran Premi La Seu d’Urgell.

Les curses d’aquesta desena prova de la Copa Catalana, que tindran lloc a l'Horta del Valira sobre un recorregut de 2,5km, començaran a un quart de deu del matí, i es preveu una participació de més de 200 corredors.

Val a dir que un dels grans atractius d’aquesta prova serà la participació de l’ex-campió del món de BTT José Antonio Hermida, també en el seu dia campió d’Espanya i Catalunya d’aquesta modalitat.

Des del Servei d’Esports s’anima a la ciutadania que s’acosti fins al Parc del Valira per veure i gaudir de les curses i animar als i a les participants. El públic podrà gaudir també d’una zona de bar.

Horaris de la prova

  • Recollida de dorsal i xips fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa
  • 09:15  – 1ª Sortida (Màster 40, Màster 50 i Màster 60)
  • 10:15 – 2ª Sortida /Cadet (M/F), Júniors (M/F), Elit (F)
  • 11:15 – Lliurament premis 1ª i 2ª prova
  • 11:00 – 3ª Sortida (Infantils (M/F), Alevins (M/F), principiants (M/F), Benjamines (M/F), Prebenjamines (M/F)
  • 12:30 – 4ª Sortida Elit (M), Sub 23 (M), Màster 30 (M)
  • 13:30 – Lliurament premis 3ª i 4ª prova

Aquesta prova de la Copa Catalana de Ciclocross està organitzada per l’Sprint Club Andorra, Vélo Cafè de la Seu d’Urgell i l’Ajuntament urgellenc, amb el patrocini de BonÀrea de la Seu d’Urgell, Taurus, Cadí, allotjament el Duc, Ara Lleida i la diputació de Lleida.