'La dona al segle XXI', segones Jornades Quel a la Seu d'Urgell sobre benestar i salut

Tindran lloc els dies 13, 14 i 15 de maig, amb prop d’una vintena d’activitats gratuïtes que van des de l’aromateràpia, el Tabata conscient, la reflexologia, l’automassatge, la consciència corporal, el jujitsu, la defensa personal femenina, els estiraments o el hapkido, entre d’altres.
03-05-2016

El Centre Multidisciplinar de la Salut i l’Esport Quel de la Seu d’Urgell celebrarà els pròxims 13, 14 i 15 de maig les Segones Jornades QUEL que enguany tenen com a tema central la dona al segle XXI. Al respecte, les organitzadores d’aquestes jornades manifesten que “ser mare, dona i treballadora, tot a la vegada, no és gens fàcil, per això volem fer un homenatge a totes les dones”. “Encara que les jornades se centrin en la dona actual, els homes també estan convidats a participar-hi”, afegeixen des de Quel.  

Les Segones Jornades QUEL ofereixen durant el cap del setmana del 13 al 15 de maig (divendres, dissabte i diumenge) prop d’una vintena d’activitats, la majoria gratuïtes, entre xerrades i tallers dedicats al benestar, la salut, l’alimentació i l’esport a través de diferents teràpies com l’aromateràpia, el Tabata conscient, la reflexologia, l’automassatge, la consciència corporal, el jujitsu, la defensa personal femenina, els estiraments, la marxa nòrdica o el hapkido, entre d’altres.

Les jornades també proposen activitats adreçades als adolescents i als nens.

Activitats a l’Horta del Valira  

La majoria d’activitats tindran lloc al mateix Centre Quel -situat al carrer Joan Baptista de La Salle, número 54 de la Seu d’Urgell- excepte les sessions d’activitat física programades per  diumenge 15 de maig, al matí, que es realitzaran a l’aire lliure, concretament a la zona de l’Horta del Valira de la capital alturgellenca amb l’objectiu de “recuperar aquest espai verd de la Seu d’Urgell per fer-hi activitats de benestar i salut”, expliquen des de l’organització.

Les activitats que es realitzaran a l’aire lliure són entrenament a la natura, estiraments, exhibició QUELFIT amb KB, entrenament QUELFIT i consciència corporal.

Propostes solidàries: degustació de vins, formatges artesans i mel natural

Les Segones Jornades QUEL també proposen dues activitats relacionades amb el vi i la gastronomia que es desenvoluparan al mateix Centre Quel, ambdues de caràcter solidari. Ambdues activitats tenen un cost de 4,50 euros cadascuna, la recaptació de les quals anirà a benefici de l’Associació contra el Càncer de Mama.

Així doncs, per dissabte, 14 de maig, a l’una del migdia, tindrà lloc una xerrada dedicada als beneficis ocults del vi, acompanyada d’una degustació de vins i aperitius, que anirà a càrrec del Restaurant Arbeletxe; mentre que diumenge, 15 de maig, a l’una del migdia, se celebrarà una xerrada-degustació de formatges artesanals i mel natural, a càrrec de Formatges de l’Abadessa i la Bona Mel.

Inscripcions i sorteig

Per participar a les Segones Jornades QUEL cal fer inscripció prèvia al mateix Centre Quel, per email (centre@quel.cat) i també a Facebook o per Whatsapp als telèfons 620 210 625, al 639 405 509 o al 627 186 127. Les inscripcions són gratuïtes.

Entre totes les persones inscrites a alguna de les activitats esportives de les jornades es sortejaran 4 massatges esportius locals d’uns 20 minuts de durada.

Les Segones Jornades QUEL estan organitzades pel Centre Multidisciplinar de la Salut i l’Esport Quel, amb la col·laboració del Restaurant Arbeletxe, Formatges L’Abadessa, La Bona Mel i Nòrdic Esport, i compten amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Per a més informació sobre les jornades www.quel.cat