La guia d’estiu 2018 proposa 45 activitats de lleure, esportives, natura, dansa i aigua per als nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca

Oferta d’una gran diversitat de propostes adreçades a infants de 3 a 12 anys, i joves a partir dels 12, perquè gaudeixin de les vacances estivals.
08-05-2018

Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca podran trobar a la Guia d’Estiu 2018 un total de 45 activitats: 21 de lleure i 24 esportives, natura, dansa i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, així com també per a joves a partir dels 12. La guia recull totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses de l'Alt Urgell.

Concretament, a la Seu d’Urgell s’hi realitzaran un total de 31 activitats: 15 activitats de lleure i 16 d’esportives. Pel que fa a comarca, hi ha programades un total de 14 activitats, 6 de lleure i 8 d’esportives.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, remarquen que “per aquest estiu, a la Guia els nens i joves hi trobaran un ampli llistat d’activitats lúdiques. Esperem que gaudeixin de l’estiu i que l’oferta d’activitats els animi a sortir de casa”.   

Novetat 2018: taller de llenguatge de signes   

Com a novetat d’enguany hi destaca el taller de llenguatge de signes, adreçat a infants i adolescents de 8 a 16 anys, que tindrà lloc la darrera setmana del mes de juny a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Aquesta activitat anirà a càrrec de FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya), i s’impartirà a través del joc i de diferents dinàmiques per tal d’aprendre la llengua de signes catalana d’una forma divertida.

Per a més informació es pot trucar a la mateixa Oficina Jove, al 973 355 608.

Més de 2.000 infants i joves i més 150 monitors

Un estiu més, es preveu que més de 2.000 infants i joves de la Seu i comarques veïnes gaudeixin d’algunes de les activitats que es mostren en aquesta guia. A més a més, més de 150 joves treballaran aquest estiu en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, la majoria dels quals han fet el curs de monitor i director de lleure, títols que formen part del Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

La guia arribarà a les mans de tots els alumnes de primària de les escoles de la Seu i comarca.

A més a més, es podran trobar exemplars d’aquesta guia als centres de secundària de la Salle, de l’Institut La Valira i de l’Institut Joan Brudieu, a l’Oficina Atenció Ciutadana (OAC) i al Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, al Palau d’Esports, al Pavelló Poliesportiu, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a les Escoles Municipals de Música, Dansa i Art.

També es pot trobar i demanar informació sobre la guia d’estiu a  www.oficinajove.cat per correu electrònic a alturgell@oficinajove.cat o trucant al telèfon 973 355 608.

 

Descarregar la GUIA D'ESTIU