La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet col·labora en la campanya 'No és No'

Amb el disseny de 1.000 gots retornables que portaran incorporat el lema de la campanya 'No és No'.
16-08-2018

Aquest estiu, la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet (MEU) col·labora en la campanya 'No és No. A l'Alt Urgell volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia' amb el disseny de 1.000 gots retornables que portaran incorporat el lema de la campanya 'No és No'. Aquests gots es distribuiran de la forma habitual que ho fa aquesta entitat, amb el corresponent retorn per a reutilització el màxim de vegades possible.

Les primeres festes majors que utilitzaran aquest nou disseny de gots retornables són el Pla de Sant Tirs i Toloriu, i s'aniran distribuint a la resta de festes majors de la comarca a demanda de les organitzacions.

L'any passat es van distribuir un miler de gots entre les festes majors alturgellenques que es van adherir a la campanya 'No és No' amb la finalitat que les persones els tinguessin a casa seva i els reutilitzessin, donant així amplitud al missatge. 

Recordem que des de l'any 2016, diverses institucions, entitats i col·lectius treballen conjuntament en el disseny i difusió d'aquesta campanya que té com a objectiu prevenir, sensibilitzar i actuar contra les agressions i l'assetjament masclista a les nits de festa major a la comarca de l'Alt Urgell.

Val a dir també que aquest grup de treball de la campanya organitza d'altres accions i elabora materials al respecte per distribuir entre les diferents festes majors de la comarca.