La padrina Josepa Serra Solé rep la Medalla Centenària pel seu 100 aniversari

La centenària ha rebut a mans de la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, aquest guardó que atorga la Generalitat de Catalunya a totes els persones que fan 100 anys.
19-09-2016

Aquest migdia la padrina urgellenca Josepa Serra Solé ha rebut a mans de la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya per haver fet recentment 100 anys. Bonet ha felicitat a aquesta àvia centenària en nom de l'alcalde, Albert Batalla, i de tota la Corporació municipal.

L'acte de lliurament de la medalla a la centenària, juntament amb un ram de flors, ha tingut lloc als jardins de la Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell, lloc on viu des de fa set anys la padrina homenatjada, acompanyada per dos dels seus tres fills.

Josepa Serra Solé, natural de Berga, té tres fills, quatre néts, un besnét, un rebesnét i un altre que naixerà properament.

Recordem que la Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari.