La piscina municipal de la Seu d’Urgell, amb la jornada solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

La instal•lació aquàtica de la capital alturgellenca col•labora de nou aquest diumenge 9 de juliol amb la campanya solidària Mulla't amb una capbussada col•lectiva a les 12 del migdia.
06-07-2017

La piscina municipal de la Seu d'Urgell se suma novament  aquest diumenge, 9 de juliol, a la campanya solidària 'Mulla't per l'esclerosi múltiple 2017' que impulsa fa més de 20 anys la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

A les 12 del migdia es farà una capbussada col·lectiva de manera simultània amb les més de 600 piscines d'arreu de Catalunya que s'han sumat a la campanya Mulla't.

Mulla’t

La recaptació que es faci aquest diumenge amb la venda d'entrades de la piscina municipal de la Seu d'Urgell es destinarà íntegrament a la FEM. A més, qui ho vulgui també hi podrà col·laborar tot fent una donació econòmica que es podrà dipositar en una guardiola que hi haurà a la taquilla de la piscina o adquirint alguns productes com tovalloles, samarretes, bosses, llibretes i pilotes, que acompanyen la campanya solidària.

Els fons que es recaptin es destinen a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994 la campanya 'Mulla't  per l'esclerosi múltiple'. Mulla't és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 7.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya.