La pista de tennis número 1 de la zona esportiva municipal ja gaudeix de gespa artificial

La instal·lació ja està en funcionament i a disposició de tots els usuaris.
17-06-2015

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha arranjat la superfície de la pista de tennis número 1 de la zona esportiva municipal. La remodelació ha consistit en cobrir la superfície de la pista -que fins ara era de ciment i resina- amb gespa artificial.

Aquesta pista era l'única que quedava per arreglar després de la remodelació que es va realitzar a les altres dues instal·lacions per practicar el tennis.

Amb aquesta intervenció s'acaba la remodelació de les pistes de tennis iniciada per l'Ajuntament urgellenc, i ha permès adaptar les antigues pistes a les necessitats actuals dels usuaris”, afirma l'alcalde de la Seu, Albert Batalla.

La pista ja està en funcionament i a disposició de tots els usuaris.

Les obres

Els treballs han consistit en reparar la superfície actual per tal d'eliminar esquerdes i desnivells i cobrir-la amb una gespa artificial adequada per a la pràctica del tennis. També s'ha intervingut en el tancament de la pista, arreglant aquelles zones que estaven més malmeses.
Les obres d'adequació de la pista de tennis han tingut un cost de 15.000€ i han estat dutes a terme per l'empresa local Pàdel Mas d'en Roqueta, que s'ha especialitzat en aquest tipus d'instal·lacions.
Amb aquesta intervenció s'adequa un espai esportiu que estava infrautilitzat ja que no disposava de les millors característiques per al seu ús. Ara, els practicants de tennis disposen ja de tres pistes en les millors condicions, de les quals també se'n beneficiaran les Escoles Esportives Municipals.