La sala 'La Cuina' acull el 7è Mural Col·lectiu de Pintura

L'exposició, que es pot visitar fins el 31 de maig, està formada per 26 peces pictòriques, realitzades per més de 500 'artistes'.
14-05-2019

Fins el 31 de maig es pot visitar a la sala d'exposicions 'la Cuina' de la Seu d'Urgell el 7è Mural Col·lectiu de Pintura, que està format per 26 peces de gran format.

Els més de 500 'artistes' d’aquesta exposició han estat els alumnes de les escoles Pau Claris, Albert Vives, la Valira, Castellciutat, del col·legi La Salle, de la ZER Urgellet, dels instituts La Valira i Joan Brudieu, del Centre Obert i de l'Escola Municipal d'Art.

També han pres part en aquesta iniciativa pictòrica col·lectiva els usuaris de la llar d'avis Sant Josep, de L’Esplai de la Gent Gran, del centre de dia de salut mental, del Club Social El Picot, de la residència-centre de dia del Sant Hospital i del Taller Claror, el Servei Itinerant Socioeducatiu i els nois i noies de l’AiEG Urgellenc (CAU).  

Aquest setè Mural Col·lectiu es pot visitar de dimarts a divendres, de cinc de la tarda a nou de la nit, i dissabtes, de deu del matí a dues del migdia. L'entrada és lliure.