La sala la Cuina inaugura l'exposició '2015', de Berta Oromí, i es presenta el llibre 'Flaixos de llum blanca', de Pilar Burgués

La mostra de pintures s'inspira en l'entorn natural de la Seu al llarg dels dotze mesos de l'any. Serà demà dijous, 3 de desembre, a les 7 de la tarda, i comptarà amb la introducció d'Ermengol Puig.
02-12-2015

La Sala d'Exposicions La Cuina, del Centre Cultural Les Monges, presenta aquesta setmana la mostra de pintures '2015', de la urgellenca Berta Oromí Bach. La inauguració serà demà dijous, 3 de desembre, a les set de la tarda, i servirà també per presentar el llibre 'Flaixos de llum blanca', de Pilar Burgués, que ha estat il·lustrat per Oromí. La introducció serà a càrrec d'Ermengol Puig.

L'exposició es compon de dotze quadres, un per cada estació de l'any, inspirats en racons de l'entorn natural de la Seu. Anteriorment, l'artista i docent ja ha exposat a Girona i a Andorra i ara, finalment, es pot veure la seva obra a la Seu.

Conscienciar de la diabetis

Pel que fa al llibre, 'Flaixos de llum blanca' està il·lustrat per Berta Oromí, per la qual cosa s'ha decidit fer coincidir ambdues presentacions. A més a més, es dóna el cas que totes dues autores tenen diabetis, un fet que també han volgut que sigui present en les seves obres per conscienciar de la malaltia. Amb el llibre i l'exposició, Burgués i Oromí es volen sumar als actes de suport que s'estan duent a terme tot coincidint amb el fet que La Marató de TV3 d'enguany, prevista per al 13 de desembre, està dedicada a la prevenció de la diabetis i l'obesitat.

La mostra es podrà veure fins al 18 de desembre. Estarà oberta els dies feiners a la tarda, de les set de la tarda a les nou de la nit i els dissabtes de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. L'entrada és gratuïta.