La Seu d’Urgell acull el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic cadet i juvenil amb la participació de 115 patinadors

La competició de patinatge s’iniciarà aquest dijous 5 de juliol amb els entrenaments oficials, mentre que la competició tindrà lloc divendres i dissabte 6 i 7 de juliol, respectivament.
03-07-2018

La Seu d’Urgell acollirà aquesta setmana el 26è Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en categoria Cadet i Juvenil, concretament del 5 al 7 de juliol, al pavelló poliesportiu municipal. El campionat és d’estil lliure individual, tant en categoria femenina com masculina.

En aquest campionat hi participaran 115 patinadors i patinadores vinguts de 15 comunitats autònomes de l’Estat, així com l’arribada de prop d’un miler de persones entre acompanyants, tècnics, jutges i federatius. Les comunitats que hi tindran una major participació són Catalunya amb 44 representants, seguida de Galícia amb 19 i la Comunitat de Madrid amb 13 participants.

El programa  

El campionat s’iniciarà el dijous 5 de juliol amb els entrenament oficials que es portaran a terme de vuit del matí a dues del migdia, i de dos quarts de quatre de la tarda a les nous de la nit. L’entrada és lliure.

La competició s’iniciarà divendres 6 de juliol amb el programa curt, de vuit del matí a una del migdia, i de dos quarts de quatre de la tarda a les onze de la nit. L’obertura oficial del campionat serà a les nou del matí.

Dissabte 7 de juliol se celebrarà el programa llarg d’aquest campionat, de vuit del matí a dos quarts de dues del migdia, i de dos quarts de quatre a dos quarts de deu de la nit. La cerimònia de cloenda serà a tres quarts de deu de la nit.

La pista polivalent s’utilitzarà en les mateixes franges horàries del campionat per a entrenaments i escalfaments.

Es podran comprar les entrades a taquilla els mateixos dies de competició. També es podrà seguir en directe en streaming.

Val a dir que també es col·locaran seients addicionals al pavelló poliesportiu per poder donar cabuda a tot el públic que hi assisteixi. Aquest campionat serà el primer gran esdeveniment esportiu que gaudirà del nou sistema de megafonia instal·lat recentment  en aquest pista urgellenca.

Aquest esdeveniment se celebrarà a la capital de l’Alt Urgell després que la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) hagi concedit al Club Hoquei i Patinatge Artístic Cadí de la Seu d’Urgell l’organització de la vint-i-sisena edició d’aquest campionat.

Per a més informació www.chpacadi.cat