La Seu d’Urgell acull el Campionat de Catalunya de Minibàsquet masculí i femení

Hi participaran un total de 16 equips, vinguts d’arreu del país, que competiran aquest cap de setmana al pavelló poliesportiu i al palau d’esports municipals de la capital alturgellenca.
07-06-2018

El palau d’esports i el pavelló poliesportiu  municipals de la Seu d’Urgell acolliran aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, 9 i 10 de juny, la fase final del Campionat de Catalunya de minibàsquet masculí i femení.

Les primeres eliminatòries del campionat femení es jugaran al palau d'esports, dissabte a les deu del matí i a les dotze del migdia, mentre que els nois començaran al pavelló poliesportiu a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts d’una del migdia. El mateix dissabte, a la tarda, els equips canviaran d'escenari per a la ronda de semifinals. Les noies jugaran el seus partits al pavelló poliesportiu a les cinc i a les set de la tarda, i els equips masculins s'enfrontaran al palau d'esports a dos quarts de sis de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre.

El diumenge al matí, darrera jornada de la competició, es jugaran les diferents finals. Al pavelló poliesportiu es jugaran els partits per als 7è i 8è llocs (9:30h) i per al 5è i 6è (11:30h), mentre que al palau d'esports es podran veure els enfrontaments per al 3r i 4t llocs (10:30h) i les grans finals (12:30h).

Un cop finalitzin els darrers partits tindrà lloc l’acte de lliurament de trofeus als diferents equips participants.

Els equips

Els equips que participaran al campionat femení són: CB CORNELLÀ (Cornellà de Llobregat); CB CANTAIRES (Tortosa); UE CELLERA (La Cellera de Ter); CN SABADELL (Sabadell); B SAGRAT COR TGN BÀSQUET (Tarragona); GEIEG UNI AGRUPACIÓ (Girona); CN TÀRREGA (Tàrrega); i FEMENÍ SANT ADRIÀ (Sant Adrià de Besòs).

Els equips que prendran part al campionat masculí són: C JOVENTUT BADALONA (Badalona); CENG FISART (Artesa de Segre); CEB GIRONA (Girona); SESE (Barcelona); CB MORELL (El Morell); BÀSQUET VEDRUNA PALAMÓS (Palamós); FORÇA LLEIDA (Lleida); i BÀSQUET 3 VILES (Sant Andreu de Llavaneres).

El Campionat està organitzat per la Federació Catalana de Bàsquet amb la col·laboració de la Representació Territorial de Lleida i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d'Spalding i Nesquik.