La Seu d’Urgell encara el tercer dia de gestió de la nevada amb la incorporació de maquinària pesant per retirar neu i gel

Maquinària del Ministeri de Foment s’incorporen en les tasques de neteja i llançament de potassa de la via pública de tot el municipi. Entre ahir i avui es llençaran més de 8 tones de potassa per carrers i voreres.
25-01-2019

Des de bon matí, operaris municipals han iniciat la tercera jornada de neteja i retirada de neu i llançament de potassa a la via pública de la Seu d’Urgell i Castellciutat, sobretot als accessos a escoles, instituts, hospital i passos de vianants.

Diverses pickup estan portant a terme el llançament de potassa i desfer el gel que s’ha format degut a les baixes temperatures d’aquests dies. A més a més, s’ha reforçat aquestes tasques de neteja i retirada de neu apilada amb la incorporació de maquinària del Ministeri de Foment. Cal remarcar que entre ahir dijous i avui divendres es llençaran més de 8 tones de potassa per carrers i voreres.

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es vol agrair la col·laboració ciutadana i la comprensió, tant pel que fa a la cura de cada tram de vorera, com de fer arribar avisos per poder actuar a tot arreu.

Es torna a recalcar que per incidències destacades a causa de la neu cal adreçar-se a la Policia Municipal trucant al 973 350 426.