La Seu d’Urgell fixa 10.000€ per a subvencions als clubs esportius de la ciutat per aquest any 2018

S’informarà del contingut de les bases a totes les entitats esportives en una reunió que es farà prèviament a la seva votació al ple.
15-05-2018

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell celebrat ahir al vespre va aprovar fixar una partida de 10.000 euros per recuperar les subvencions adreçades als clubs esportius de la ciutat per aquest any 2018.

“Val a dir que aquesta recuperació d’aquestes subvencions serà progressiva de cara als pròxims exercicis”, remarca el regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich.

Respecte a aquestes subvencions, els diferents tècnics municipals estan redactant les bases reguladores d’aquests ajuts municipals, que es posaran en votació el pròxim ple de l’Ajuntament que se celebrarà el mes de juny.

Prèviament, però, pel pròxim dilluns 4 de juny, a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc una reunió amb tots els clubs esportius de la Seu d’Urgell per informar-los sobre el contingut d’aquesta normativa municipal a l’hora de fer efectiva aquestes subvencions. La reunió tindrà lloc a la sala d’actes del Consistori urgellenc.