La Seu d’Urgell inaugura ‘Photovisió 2017’, exposició fotogràfica dedicada a la pràctica del piragüisme

La mostra, que s’inaugurarà dilluns 4 de setembre, a les 20 hores al centre cívic El Passeig, és una selecció de 70 fotografies fetes per l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac.
01-09-2017

El centre cívic El passeig de la Seu d’Urgell inaugurarà el pròxim dilluns 4 de setembre a les vuit del vespre l’exposició fotogràfica ‘Photovisió 2017’, que es compon d’una selecció de 70 fotos realitzades des de fa uns tres anys per membres de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMIR), apassionats per captar la bellesa, la plàstica i les expressions impactants de la pràctica del piragüisme. 

Des d’AFOTMIR es remarca que “la nostra afició per captar els instants únics d’aquest espectacular esport relacionat directament amb la natura, són la conseqüència de veure fotografies del tema en una de les activitats de la nostra agrupació: l’intercanvi d’experiències i coneixements, que ajuden els seus membres a iniciar-se en molts estils o modalitats fotogràfiques, sent el piragüisme una d’elles”. 

Aquesta exposició, organitzada per l’AFOTMIR i el Club Cadí Canoë Kayak, es podrà visitar fins el 24 de setembre, de deu del matí a deu del vespre.