La Seu d’Urgell obre aquest divendres la temporada de bany amb una jornada de portes obertes de la piscina municipal

La instal·lació romandrà oberta fins el diumenge 1 de setembre, i obrirà les nits del 23 de juliol i el 19 d’agost amb activitats adreçades al jovent.
19-06-2019

Aquest divendres 21 de juny la piscina municipal d’estiu de la Seu d’Urgell obrirà les seves portes per iniciar la temporada d'estiu que enguany s'allargarà fins el diumenge 1 de setembre. Per inaugurar l'inici de la temporada de bany 2019, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc organitza per aquest dia una jornada de portes obertes, és a dir, entrada gratuïta per a tothom.

La instal·lació obrirà diàriament a les deu del matí i tancarà les portes a les vuit del vespre, tot i que l’horari de bany finalitzarà a dos quarts de vuit, per tal de donar servei a tots els urgellencs, així com a les diverses activitats d'estiu, casals i estades que es porten a terme a la Seu al llarg dels mesos d'estiu.

La piscina municipal també acollirà la ja tradicional jornada del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà diumenge, 14 de juliol.

Mateixes tarifes

Un any més, l'Ajuntament de la Seu manté les mateixes tarifes de la temporada passada. Recordem que els usuaris de la piscina municipal disposen de diferents tipus de modalitats d'abonament: per a tota la temporada de bany o abonaments de deu entrades. Aquests abonaments es poden adquirir a l'entrada de la instal·lació.

Va a dir que de la Diputació de Lleida subvenciona part de la contractació dels socorristes.

Tarifes piscina:

MODALITAT ENTRADA

ADULTS (10 anys i majors)

INFANTS (De 3 a 10 anys)*

Entrada individual diària

3,70€

2,30€

Abonament 10 entrades

30,00€

13,50€

Abonament temporada (personal)

67,00€

35,00€

 

*Els infants hauran d’accedir a la instal·lació acompanyats d’una persona major d’edat.

Els menors de 3 anys i els majors de 65 disposen d’entrada gratuïta.

Tarifes especials per a grups.

 

INSOMNI: 2 sessions piscina nocturna

Com a cada estiu, la piscina municipal oferirà dues sessions nocturnes adreçades als i les joves, ambdues gratuïtes, que s’emmarquen dins del programa d’oci nocturn alternatiu INSOMNI. La primera tindrà lloc el dia 23 de juliol que s’iniciarà a les nou de la nit fent una caminada que s’iniciarà des del centre cívic l’Escorxador, passant pel Parc del Segre, i finalitzarà amb una remullada a la piscina.

La segona sessió de piscina nocturna se celebrarà el dia 19 d’agost, que oferirà la possibilitat als les joves de la Seu poder fer de Dj. Les persones interessades en prendre part en aquesta activitat musical cal que es posin en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Val a dir que en aquesta sessió els nois i noies menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.