La Seu d’Urgell organitza un taller d’alforges de cartró per a bicicletes i una pedalada popular per commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat

Aquest dissabte 21 de setembre, a partir de les 11 del matí, a la Biblioteca Sant Agustí. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.
17-09-2019

En el marc de la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat, la Seu d’Urgell organitza per aquest pròxim dissabte 21 de setembre diverses d’activitats amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta o en patinet.

Aquesta jornada de dissabte s’iniciarà a les 11 del matí, a la Biblioteca Sant Agustí, amb la sessió del conte El viatge de l’elefanta Sara, a càrrec d’Eva González que explicarà el curiós viatge d’una elefanta somiatruites.

A continuació, el públic assistent podrà participar en un taller d’alforges de cartró per a bicicletes o patinets, activitat que compta amb la col·laboració de PEUSA. Amb aquest taller es vol demostrar el ventall de possibilitats de la bicicleta com a transport i visualitzar que és un vehicle molt pràctic per anar a comprar al comerç de proximitat. A més, es podrà mostrar les possibilitats d’un material reciclat i reciclable com és el cartró, i alhora desenvolupar la creativitat.

La matinal per commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat finalitzarà amb una pedalada popular per la Seu d’Urgell (cal portar casc).

Per participar en aquestes activitats cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

Camina amb nosaltres!

Val a dir també que sota el lema la Setmana Europa de la Mobilitat, Camina amb nosaltres!, la gent gran de la Seu d’Urgell podrà participar en una caminada saludable i cultural per anar fins a Sant Esteve del Pont.

Aquesta activitat tindrà lloc el dimecres 2 d’octubre, la qual s’inclou dins del programa d’actes de la Festa de la Gent Gran de la Seu d’Urgell. La visita guiada, que s’iniciarà des de la font del passeig Joan Brudieu, anirà a càrrec de l’historiador urgellenc Carles Gascón.