La Seu d’Urgell recull 14 mil euros en favor de La Marató de TV3

Aquesta ja és la xifra definitiva, després de celebrar-se els darrers actes que mancaven en pro d’aquesta causa solidària.
12-01-2018

Les activitats organitzades a la Seu d’Urgell per recaptar fons per la 26a edició de La Marató de TV3 han obtingut exactament un total de 13.964,65 euros, destinats a la lluita contra les malalties infeccioses.

Aquesta ja és la xifra definitiva, després d’haver-se celebrat dues propostes solidàries que mancaven com el Concert de Reis, a càrrec de la Coral Signum, que ha obtingut 100 euros, i la rifa solidària organitzada per la Fundació del Sant Hospital, que ha recaptat 7.000 euros.

De la resta d’activitats organitzades en benefici de La Marató de TV3  també destaquen el quinto popular a càrrec de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, amb 2.680 euros; i el berenar popular a l’Esplai de la Gent Gran, que va recollir 735 euros.

També hi ressalten altres activitats solidàries com el concert de Nadal de l’Orquestra de Cambra Cadí, que va recaptar 514,60 euros; el concert de la Nova Companyia Instrumental, amb 436,95 euros, i la xocolatada amb coca de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha recollit 357 euros.