La Seu d’Urgell recull prop de 7.000 euros en les activitats en favor de La Marató de TV3

Encara resten d’altres propostes solidàries com la celebració del Concert de Reis, a càrrec de la Coral Signum, a la catedral de la Seu d’Urgell, que elevaran més aquesta primera xifra obtinguda fins a dia d’avui.
21-12-2017

El gruix de les activitats organitzades a la Seu d’Urgell, celebrades aquest cap de setmana, per recaptar fons per la 26a edició de La Marató de TV3 han obtingut un total de 6.864,65 euros, que aniran destinats a la lluita contra les malalties infeccioses.

Val a dir que encara resten d’altres propostes solidàries com la celebració del Concert de Reis, a càrrec de la Coral Signum, a la catedral de la Seu d’Urgell també pro La Marató, que sumaran i elevaran més aquesta primera xifra obtinguda fins a dia d’avui.

En xifres, de la trentena d’activitats organitzades en benefici de La Marató de TV3  cal destacar: el quinto popular a càrrec de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha obtingut 2.680 euros; i el berenar popular a l’Esplai de la Gent Gran, que ha recollit 735 euros.

També hi ressalten altres activitats solidàries com el concert de Nadal de l’Orquestra de Cambra Cadí, que ha recaptat 514,60 euros; el concert de la Nova Companyia Instrumental, amb 436,95 euros, i la xocolatada amb coca de l’Associació Urgellenca de Dones i l’Associació de Dones i Confraresses, que ha recollit 357 euros.

En el següent requadre desglossem totes les activitats i els diners recaptats que el teixit associatiu de la Seu d’Urgell destinarà, un any més, a La Marató de TV3.