La Seu d’Urgell reedita les tres flors d’honor de Viles Florides

El guardó ha estat recollit pel cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en la gala Flors d’Honor 2019 celebrada a Lloret de Mar.
30-10-2019

El jurat especialitzat de Viles Florides ha tornat a distingir a la Seu d’Urgell amb 3 Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. El guardó ha estat recollit pel cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins, Carles Martín, en una gala celebrada a Lloret de Mar, i presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.

La Seu d’Urgell ha estat un dels 53 municipis reconeguts amb tres Flors d’Honor. Enguany, 13 municipis han estat reconeguts amb quatre Flors d’Honor; la màxima distinció que s’atorga; 57 amb dues Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor.

En la gala d’enguany de lliurament de les Flors d’Honor s’ha estrenat un nou premi, la Flor d’Or, per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any. En aquesta ocasió ha anat a parar a la localitat d’Olot, a la Garrotxa. Per la seva banda, Teià, al Maresme, ha aconseguit el premi a la millor rotonda.

En aquesta edició hi havia adherits un total de 135 municipis al moviment que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.