La Seu d’Urgell torna a posar les ‘botigues al carrer’

Demà dijous, 14 de març, coincidint amb el Dia de la Constitució andorrana. El carrer Major s’omplirà amb més de 30 establiments de la UBSU que oferiran moda i complements, objectes de regal i artesania.
13-03-2019

En motiu del dia de la Constitució andorrana, festiu al Principat d’Andorra, els establiments de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) tornen a treure demà dijous 14 de març les seves botigues al carrer amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i la ciutat.

Durant tot el dia urgellencs i visitants podran trobar més de 30 botigues al llarg del carrer Major de la Seu d’Urgell, que oferiran tot tipus de productes de moda i complements, objectes de regal i artesania. També hi haurà activitats de lleure per als més menuts.

Sortejos i premis

Sota el lema Comprar a la Seu Comercial té premi!, les compres que es facin durant tota la jornada de demà en qualsevol establiment de la UBSU es podrà entrar al sorteig d’un gran nombre de premis.

Per participar-hi només cal dipositar la butlleta que els comerços donaran en el moment de fer la compra a l’urna que es trobarà instal·lada davant del número 71 del carrer Major. El aquest sorteig es pot guanyar: un obsequi d’Avalon Màgic; una panera de Baldufa; un lot de productes de la Carnisseria Charlie; una quota mensual a Urban Esport; un val de descompte a Calçats Alesca; quatre obsequis d’artesania; una motxilla de Celeste; un val de descompte a la Seu Sport; un obsequi de Capicua; un val de descompte a Contxi Moda; i dos obsequis de Llanes la Troca.

Els establiments de la UBSU que hi haurà al llarg del carrer Major són:

Avalon Màgic

Baldufa

La Farola

Calçats Alesca

Valeria

Xics moda infantil i juvenil

Capicua

Malé moda

Celeste

Contxi moda

Romerito verde

Isabel moda íntima

Manualitats Mestre

Lui & Lei

Grapats

Agrobotiga Porté Betriu

Cualis

Bella

Balbina

Dragora

Llenceria i cotilleria Fina

Sol i Lluna

Seu Sport

Escoberts

Bolsos Jordi

Cucades

Pilar Isern

Floristeria La Serra

Josmon