La Seu d’Urgell torna a ser etapa de la Transpyr Coast to Coast, prova ciclista que enguany celebra la seva desena edició

El pròxim dilluns 10 de juny, 400 ciclistes arribaran a la zona esportiva municipal, i prendran la sortida l’endemà, dimarts 11, per seguir la marxa que va de Roses fins a Hondarribia.
29-05-2019

La Seu d’Urgell torna enguany a ser protagonista de la gran cursa TRANSPYR COAST TO COAST -una prova consolidada plenament en el panorama internacional i considerada per National Geographic com una de les 10 millors aventures del món en MTB- que enguany celebra el 10è aniversari, i que es desenvoluparà del 9 al 15 de juny.

Així doncs, 400 ciclistes procedents d’arreu del món arribaran a la zona esportiva municipal de la capital alturgellenca el pròxim dilluns 10 de juny, al llarg de tota la tarda, i prendran la sortida l’endemà, dimarts 11 de juny a les vuit del matí, per seguir amb una aventura que en set dies els portarà des de Roses (Alt Empordà) fins a Hondarribia (Guipúscoa).

Esperit d’innovació

La TRANSPYR COAST TO COAST ofereix les modalitats de bici de muntanya, de carretera, elèctrica i fins i tot per relleus. Aquest any, a més, s’introdueix per primera vegada l’opció del Gravel, que serà un gran al·licient dels participants a la modalitat de Backroads.