La Seu dóna la benvinguda a la Copa del Món 2015 d’Eslàlom

Els palistes seran rebuts a la cerimònia inaugural d’aquest dijous a les 8 del vespre a la plaça dels Oms
06-08-2015

La plaça dels Oms de la Seu d'Urgell serà aquest dijous dia 6, a les 8 del vespre, escenari de la inauguració de la quarta prova de la Copa del Món 2015 de Canoeslalom, que se celebra al Parc Olímpic del Segre. 

La cerimònia comptarà enguany amb més països que mai, ja que són prop d'una cinquantena els equips inscrits en la competició, que porten més de 300 esportistes. Els atletes i tècnics participants iniciaran l'acte amb una desfilada, des de la plaça Soldevila, que recorrerà tot el carrer Major. Ja a la plaça dels Oms, se'ls donarà la benvinguda i hi haurà els parlaments a càrrec, per aquest ordre, de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president de la Reial Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román, i el president del comitè d'Eslàlom de la Federació Internacional de Canoa (ICF), Jean-Michel Prono

La benvinguda també comptarà amb la col·laboració i l'actuació dels Diables de l'Alt Urgell i, com a novetat, dels Castellers d'Andorra. 

Competició 

Després dels entrenaments oficials que han tingut lloc al llarg de la setmana, la Copa del Món arrencarà aquest divendres a les 9 del matí amb les classificatòries en totes les categories (C1 masculí i femení, K1 masculí i femení, i C2). Aquesta primera jornada s'allargarà fins a 2/4 de 8 de la tarda. 

Dissabte, entre les 9 del matí i les 2 del migdia, es disputaran les semifinals i finals de C1 masculí i femení i K1 masculí. Finalment, diumenge a 2/4 de 10 del matí tindran lloc les semifinals i finals de K1 femení i C2 masculí. 

A la competició hi prenen part diversos palistes formats o bé residents a la Seu d'Urgell. A l'equip espanyol hi haurà, com a representants del Cadí CK i amb opcions de medalla, Núria Vilarrubla, Anneble Van der Knijff, Marta Martínez i Jordi Domenjó. De la seva part, Andorra està preparant per als Jocs de Rio 2016 a Zoé Pastor, Clàudia i Mònica Dòria, Laura Pellicer i Martí Mallol, que també entrenen habitualment al Parc del Segre.

 

http://laseudurgell.worldcup.events.slalom.canoeicf.com/ca