La Seu d'Urgell activa per aquest cap de setmana la prealerta del pla d'actuació per nevades

Davant les prediccions de temporal de neu que s'espera a partir d'aquesta pròxima matinada anunciades pel Servei Meteorològic de Catalunya. Es demana també la col·laboració ciutadana en la retirada de neu de les voreres.
26-02-2016

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha activat el Pla d'Actuació en cas de nevada davant les prediccions de temporal de neu i caiguda de les temperatures que el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès per aquesta pròxima matinada i de cara demà dissabte.

El gabinet de neu de l'Ajuntament urgellenc planifica i coordina aquest pla d'actuació en cas de nevada a través del personal de la brigada d'obres, jardineria i neteja viària, així com els seus estris, per tal que estiguin preparats per retirar la neu caiguda a la via pública i els camins municipals amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a tot el terme municipal de la Seu d'Urgell.

Des de l'Ajuntament de la Seu també es demana la col·laboració ciutadana per fer front a una possible nevada, tot netejant i retirant la neu caiguda davant dels domicilis particulars, i d'aquesta manera poder evitar caigudes dels vianants.

D'altra banda, Protecció Civil també ha activat el pla d'emergències Neucat en què es dóna alerta davant aquesta previsió de nevades i recomana limitar la mobilitat quan nevi i portar cadenes al vehicle.