La Seu d'Urgell acull la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Pirineu Occidental

L'acte ha tingut lloc a la sala Sant Domènec, presidit per la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Ara, Rosa Amorós, i l'alcalde urgellenc, Albert Batall, i l'intendent cap de la RPPO, Ramon Calsina.
15-04-2016

Aquest matí s'ha celebrat a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell l'acte de celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Pirineu Occidental (RPPO), que ha estat presidit per la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i l'intendent cap de la RPPO, Ramon Calsina.

En aquest acte commemoratiu del Cos dels Mossos d'Esquadra s'han lliurat 80 felicitacions a mossos d’esquadra per actuacions amb un mèrit especial o bé per la seva trajectòria professional. També s’han concedit 13 felicitacions a ciutadans, membres del serveis d’administració del Cos i efectius d’altres cossos policials.


Entre altres, destaca les felicitacions concedides per evitar que un menor s’ofegués en un riu i per evitar la propagació d’un incendi en un edifici, així com per ajudar a rescatar dues persones que s’havien quedat atrapades a l’interior d’un dels pisos.


També s’ha distingit a diversos mossos per investigacions per lluitar contra el contraban de tabac i per la resolució d’investigacions contra la salut pública que va comportar la detenció dels autors i el comís de la droga.

D'altra banda, cal destacar que l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha rebut a mans de l'inspector cap de l'Àrea Bàsica Policial de l'Alt Urgell, Salvador Plens, un Mosso de Bronze com a agraïment per la col·laboració del Consistori urgellenc amb aquest cos policial.  L'alcalde urgellenc ha felicitat al Cos dels Mossos d'Esquadra per "la seva tasca diària que realitzen al territori per preservar la seguretat i la llibertat dels ciutadans".