La Seu d'Urgell celebra diumenge la 9a edició de la Sant Silvestre

La cursa, organitzada pel col·lectiu Lokal 23, s'iniciarà a les 18.30 hores i recorrerà 3,6 quilòmetres amb inici i final a la plaça dels Oms.
29-12-2017

Un any més, i ja en van nou edicions, la Seu d'Urgell acabarà l'any celebrant la Sant Silvestre-Memorial Marc Peña Turet. Seguint les passes de les edicions anteriors, la prova tornarà a recórrer els 3,6 quilòmetres amb inici i final a la plaça dels Oms.

La sortida es donarà a dos quarts de sis de la tarda d'aquest diumenge 31 de desembre. Recordem que per participar-hi cal inscripció prèvia,. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer a la pàgina web santsilvestrelaseu.com

Com cada any, l'organització donarà un barret de Pare Noel als inscrits, així com una bossa del corredor amb diversos productes i vals dels diferents patrocinadors d'aquest esdeveniment esportiu. A més, la inscripció també dóna dret a participar en el sorteig de premis i l'avituallament del final de la cursa.

En l'edició de l'any passat, la Sant Silvestre de la Seu va arribar als 1.800 participants i s'espera quer any s'aconsegueixi una xifra similar. L'organització recomana estar atent a les xarxes socials de la prova per estar al cas de qualsevol novetat d'aquesta cursa que tanca l'any esportivament.