La Seu d'Urgell comença el compte enrere per celebrar el Congrés Europeu d'Esports i Natura 2017

A un any vista del seu inici, el comitè organitzador aprova els continguts d’aquest esdeveniment.

La capital de l’Alt Urgell ha acollit durant el dia d’avui la reunió del comitè executiu del Congrés Europeu d’Esports i Natura 2017 que ha servit per perfilar el programa d’aquest certamen que tindrà lloc a la Seu d’Urgell del 27 al 29 de setembre de l’any vinent.

En aquesta jornada de treball, presidida per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i amb la participació dels tècnics municipals membres del comitè organitzador d’ENOS’2017, s’ha treballat sobre el disseny del web del congrés, els temes que s’abordaran i les tarifes d’inscripció.  

A més a més, el comitè executiu d’ENOS també ha acordat celebrar a la Seu d’Urgell, just als dies previs al Congrés, un seminari europeu adreçats als estudiants de l’àmbit dels esports a la natura.

L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, remarca davant la celebració a la nostra ciutat d’aquest congrés d’àmbit europeu que “la nostra ciutat té la vocació de ser una de les capitals dels esports a la natura del Sud d'Europa, i acollint un congrés d'aquestes característiques és una oportunitat per aconseguir aquest objectiu, donar-nos a conèixer i reivindicar-nos”.

Val a dir que la celebració del Congrés ENOS suposarà l’estada a la Seu d’Urgell de 300 professionals vinguts d’arreu d’Europa.

Els membres del comitè executiu d’ENOS han finalitzat aquesta jornada de treball amb una visita a les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre i un tast d’activitats esportives al Rafting Parc.