La Seu d'Urgell dedica un emotiu homenatge a Emili Vicente

En un acte que ha congregat més de 150 persones al camp de futbol municipal que a partir d'avui porta el nom del jugador i entrenador urgellenc.
21-04-2018

Més de 150 persones, entre familiars, amics, futbolistes, entrenadors i directius de diferents clubs i veïns de la ciutat han acompanyat a la família d'Emili Vicente en l'acte d'homenatge i record que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell li ha dedicat aquesta tarda al camp municipal de futbol, que a partir d'avui passa a denominar-se Camp de Futbol Municipal Emili Vicente.

La seva dona, Antònia Armengol, i el seus dos fills, Joan i Toni Vicente, han descobert la placa commemorativa que des d'aquesta tarda ha quedat instal·lada just a l'entrada del terreny de joc del camp de futbol de la Seu d'Urgell.

La família ha agraït aquest sentit homenatge el qual ha estat presidit per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i pel representant territorial de la Secretaria General de l'Esport a Lleida, Joan Segura, que en les seves respectives intervencions han volgut destacar "la vàlua personal i el  llegat esportiu de l'urgellenc Emili Vicente".