La Seu d'Urgell es torna a mullar per l'esclerosi múltiple

La piscina municipal de la capital alturgellenca col·labora de nou aquest diumenge, 12 de juliol, amb la campanya solidària 'Mulla't' amb una capbussada col·lectiva a les 12 del migdia.
09-07-2015

La piscina municipal de la Seu d'Urgell se suma, de nou, aquest diumenge, 12 de juliol, a la campanya solidària 'Mulla't per l'esclerosi múltiple 2015' que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

A les 12 del migdia es farà una capbussada col·lectiva de manera simultània amb les més de 600 piscines d'arreu de Catalunya que s'han sumat a la campanya Mulla't.

La regidora de Salut i Solidaritat de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, manifesta que “un any més, la Seu d'Urgell se suma a la campanya que serveix per sensibilitzar a la població de l'existència d'aquesta malaltia que, malgrat no saber-ne la causa ni disposar del tractament definitiu, sí que s'està avançant en les mesures pal·liatives que milloren la qualitat de vida de les persones que la pateixen”. Bonet anima als urgellencs i urgellenques a participar aquest diumenge a fer una capbussada solidària. “Animem a tothom a col·laborar en aquesta causa solidària per poder continuar la investigació sobre l'origen i el tractament de l'esclerosi múltiple”.

Nedant per la solidaritat

La recaptació que es faci aquest diumenge amb la venda d'entrades de la piscina municipal de la Seu d'Urgell es destinarà íntegrament a la FEM. A més, qui ho vulgui també hi podrà col·laborar tot fent una donació econòmica que es podrà dipositar en una guardiola que hi haurà a la guixeta de la piscina o adquirint alguns productes com tovalloles, samarretes, bosses i xancletes, que acompanyen la campanya solidària.

Els fons que es recaptin es destinen a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994 la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. Enguany compta amb la participació de més de 600 piscines i clubs nàutics de Catalunya, entre ells la piscina municipal de La Seu d'Urgell.

Mulla't és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 7.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya.