La Seu d'Urgell inaugura la final de la Copa del Món de Canoe Eslàlom

La capital de l'Alt Urgell dóna la benvinguda a la final de la Copa del Món, que se celebrarà del 8 al 10 de setembre. L'acte ha estat marcat per un ambient festiu, amb animacions i les actuacions dels Diables de l'Alt Urgell i l'artista de circ Yldor Llach.
07-09-2017

Aquesta tarda s'ha inaugurat la final de la Copa del Món de Canoe Eslàlom, competició que es durà de demà divendres del divendres 8 al diumenge 10 de setembre. La cerimònia ha omplert els carrers de la Seu d'Urgell amb centenars d'esportistes, tècnics i espectadors que han seguit la desfilada, el qual ha comptat amb 37 països provinents de tot el món. Entre l'equip espanyol de la RFEP, que aquest any estarà integrat per 13 palistes, destaca la presència dels bascos Maialen Chourraut (K1D) i Ander Elosegi (C1H), i la catalana Núria Vilarrubla (C1D).

L'ambient esportiu d'aquest gran esdeveniment ha estat present en tot moment i els assistents han gaudit amb les animacions, els nens locals que portaven els noms dels països amb rems i les piragües antigues restaurades que decoren alguns carrers i rotondes de la ciutat. A més, la festa ha comptat amb les actuacions dels Diables de l'Alt Urgell i l'artista de circ Yldor Llach. La desfilada ha sortit a les 20.00 h de la plaça Patalín fins a la Plaça dels Oms, davant de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.