La Seu d'Urgell inaugura la final de la Copa del Món de Canoe Eslàlom 2018

La capital de l'Alt Urgell dóna la benvinguda a la final de la Copa del Món, que comença avui divendres. L'acte va comptar amb l’actuació de dansa de MIT.
07-09-2018

Ahir al vespre va quedar inaugurada la final de la Copa del Món de Canoe Eslàlom, competició que es durà a terme des d'avui divendres 7 fins diumenge 9 de setembre. La cerimònia, realitzada la sala Sant Domènec, va comptar amb 35 països provinents de tot el món. Entre l’equip espanyol de la Real Federación Española de Piragüismo (RFEP), que aquest any està integrat per 14 palistes, destaca la presència de la basca Maialen Chourraut (K1D), que va aconseguir una medalla d'or en els passats Jocs Olímpics de Rio 2016 millorant el bon resultat obtingut als Jocs de Londres'12, on es va fer amb el bronze, i la catalana Núria Vilarrubla (C1D), esportista catalana que aquesta temporada s'ha fet amb la medalla de plata en C1D a Cracòvia. A més, destaca el bon paper que va fer la temporada passada, on va aconseguir la quarta posició en el rànquing de la Copa del Món; i en homes Ander Elosegui (C1H), dues vegades 4t en uns JJOO (Pequin 2008 i Londres 2012), i Samuel Hernanz (K1H).

Durant la inauguració hi van intervenir l’alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el president de la RFEP, Juan José Román Mangas, i el president del Comitè d'Eslàlom de la Federació Internacional de Canoa, Jean Michel Prono. L'ambient esportiu de la cerimònia d’inauguració va estar present en tot moment i va comptar amb l’actuació de dansa de MIT, de la mà de Júlia Font i Jana Rossell.