La Seu s'adhereix a 'L'Hora del Planeta' apagant els llums d'edificis i monuments emblemàtics

Aquest dissabte, 25 de març, la Catedral de Santa Maria, la Torre Solsona i l'Espai Ermengol apagaran els seus llums de 20.30 a 21.30 hores.
24-03-2017

La Seu d'Urgell es torna a sumar demà dissabte, 25 de març, a la campanya mundial 'L'hora del Planeta', que impulsa WWW per lluitar contra el canvi climàtic, tot apagant els llums d’edificis i monuments emblemàtics de la ciutat com la Catedral, la Torre Solsona i l’Espai Ermengol, de dos quarts de nou a dos quarts de deu del vespre (de 20.30 a 21.30 hores).

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament urgellenc s'anima a tots els ciutadans, organitzacions i empreses a unir-se a L’hora del Planeta, apagant també els seus llums amb l'objectiu de poder construir un planeta més sostenible.

Lluitar contra el canvi climàtic

L’Hora del Planeta vol mostrar que la suma de petits gestos de milions de persones com pot ser apagar els llums durant una hora es contribueix a aconseguir un futur millor basat en les energies netes. Per aquest motiu, l'Ajuntament de la Seu ha volgut tornar a posar el seu gra de sorra a la lluita contra el canvi climàtic.

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta campanya de sensibilització a nivell mundial vol mostrar la importància de la mobilització de tota la societat per aconseguir lluitar contra el canvi climàtic.

L’Hora del Planeta pretén implicar a més de mil milions de persones i 7.000 ciutats del món per demostrar el suport global a l’acció contra el canvi climàtic apagant els llums dels principals edificis i monuments.