La Trobada del Col·leccionisme de la Seu d’Urgell es consolida amb la celebració de la seva catorzena edició

Aquest pròxim diumenge 15 de juliol, al passeig Joan Brudieu, de nou del matí a dues del migdia.
11-07-2018

La Seu d’Urgell celebrarà quest pròxim diumenge 15 de juliol la catorzena edició de la Trobada del Col·leccionisme que tindrà lloc al passeig Joan Brudieu des de les nou del matí i fins a les dues del migdia.

 

La mostra comptarà amb la participació de més d'una trentena d’expositors vinguts de Barcelona, del Berguedà, de Lleida i altres punt de la geografia catalana. Des de l’organització es preveu que un centenar d’aficionats al col·leccionisme s’hi donaran cita per intercanviar xapes, així com monedes, llibres, càmeres de fotografies, entre d’altres objectes.

 

I com ja ve sent una tradició, en aquesta trobada també es presentarà una nova ampolla Lácrima Baccus amb placa commemorativa de l’edició. La imatge que s’ha triat enguany és el quadre ‘Van Gogh sobrevola La Seu’, obra pictòrica de gran format realitzada per alumnes de l'Escola Municipal d'Arts, i que es troba exposada a la sala de comissions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

 

També es podrà adquirir novament la pirula commemorativa, que aquest any inclou el logotip de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu sobre una línia blava.

 

Recordem que l’organització d'aquest esdeveniment va a càrrec de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, d’Amics del Col·leccionisme i l’Associació de Col·leccionisme de l’Alt Urgell, amb la col·laboració de  Cadí.