La Unió Excursionista Urgellenca ho té tot a punt per celebrar la 6a Traça Muga

Aquest esdeveniment esportiu bianual, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de febrer, a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, engloba una cursa d’esquí de muntanya i una raquetada.
07-02-2017

La Traça Muga, esdeveniment esportiu bianual d’esquí de muntanya i raquetes de neu que organitza la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), celebrarà aquest pròxim diumenge 12 de febrer la seva sisena edició per les muntanyes que envolten l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa.

La cursa d’esquí de muntanya, que obre la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya per equips de la FEEC, tindrà un recorregut de 1.500 metres de desnivell positiu, combinant trams més tècnics i alpins amb d’altres més senzills, segons ho permetin les condicions nivològiques del terreny. En aquest sentit, les abundants precipitacions que s’han donat des del passat gener, obliguen a l’organització d’aquesta prova a buscar itineraris atractius i alhora segurs per les muntanyes frontereres entre l’Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. El control d’ARVA serà a les 9 del matí i la sortida a les 9:15 hores des de l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa.

Pel que fa a la raquetada, consta d’una cursa puntuable per la Copa Catalana de la FEEC de l’especialitat i una caminada popular apta per tots aquells que vulguin gaudir d’un bon matí de diumenge a la neu. La sortida serà a les 9:30 hores, també des de la mateixa estació d’esquí nòrdic d’Aransa, i recorrerà els espectaculars boscos nevats de la zona.

Acabades les proves es farà el lliurament de premis, sorteig de material i s’oferirà un abundós pica-pica per a tots els participants.

Per a més informació de les proves i inscripcions a www.ueu.cat

Dissabte: breafing i lliurament de dorsals a la Seu d’Urgell

Dissabte, 11 de febrer, a partir de les sis de la tarda, es farà la recollida de dorsals d’ambdues proves, a la sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell, i a les vuit del vespre tindrà lloc el breafing de la prova d’esquí de muntanya.