L'Ajuntament de la Seu d'Urgell adjudica les obres de reurbanització de la Urbanització Mallol

Es renovaran els serveis municipals i modernitzarà i millorarà l'aspecte general de la zona.
21-07-2015

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat les obres de reurbanització dels carrers de la zona de la Urbanització Mallol amb l'objectiu de renovar-hi els serveis municipals i, alhora, modernitzar i millorar l'aspecte general de la zona.

Està previst que les obres que s'iniciïn el pròxim mes de setembre i tenen període d'execució de cinc mesos. L'actuació té una inversió total de 440.259,09 euros.

Amb aquestes obres es pretén donar un caire més adequat per als vianants mitjançant la creació d'una plataforma única, on es diferenciarà la zona de la calçada pel trànsit rodat de vehicles i la zona de vianants a través de paviments diferents, i a la vegada es portarà a terme una renovació de la xarxa d'aigua potable, de clavegueram i enllumenat públic”, ha explicat el tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro.

L'esmentada actuació comprèn el carrer de Ponent, el Passatge de Prats de Cadí, el Passatge Romaní i el Passatge de la Segla Boixadera. Aquest projecte també inclou el paviment del carrer de Circumval·lació, ja que es modifica algun servei. Per accedir a aquests vials es remuntarà la vorera dels carrers adjacents, és a dir, el Passeig del Parc i el carrer de Circumval·lació. La superfície total de l'actuació és de prop de 2.000 m2.

Aquests carrers tindran una composició de plataforma única que inclourà una part central de 3 metres pel pas de vehicles, i dues voreres asimètriques de 1 metres i 2 metres.

També es preveu la plantació d'arbres i la instal·lació de mobiliari urbà.