L'Ajuntament de la Seu d'Urgell arranja la vorera nord del Camí de la Palanca

Aquesta obra és fruit de l'acord arribat entre l'Ajuntament urgellenc i la Generalitat de Catalunya per finançar el material necessari, així com les hores de treball que comporten.
12-02-2016

La brigada municipal d'obres de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell està realitzant aquests dies l'arranjament de la vorera nord del Camí de la Palanca amb la col·locació de rajoles.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme del Consistori urgellenc, Jesús Fierro, afirma que aquesta obra “és fruit de l'acord arribat entre l'Ajuntament de la Seu i la Generalitat de Catalunya per finançar el material necessari, així com les hores de treball per condicionar aquest tros de vorera per tal que s'hi pugui caminar amb comoditat”.

Amb aquestes obres, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell culmina les obres de condicionament d'ambdues voreres del Camí de la Palanca. Recordem que l'any passat es va arranjar la vorera sud amb la instal·lació d'una llosa de formigó per tal que els vianants hi puguin caminar, ja que fins aleshores la vorera era un camí de terra i herba.