L'Ajuntament de la Seu d'Urgell continua avui les tasques de treta de neu de carrers, voreres i accessos de tot el municipi

La retirada de neu es complementa escampant potassa per evitar que rellisquin vehicles i vianants.
24-01-2019

Els operaris municipals s'han tornat a posar de bon matí en la retira de l'abundant neu que ha caigut fins aquesta passada matinada amb l'objectiu d'obrir pas, tant a  peu com en cotxe, als centres educatius, serveis sanitaris i altres edificis públics. La retirada de neu de la calçada i de les voreres es complementa escampant potassa per evitar que rellisquin vehicles i vianants. Concretament, l'Ajuntament de la Seu disposa de 7.850 quilos de potassa per fer front a les glaçades que provoquen la baixada de temperatures.

D'altra banda, la Policia Municipal ha hagut de tallar una part de vorera de l'avinguda de Pau Claris a causa de la fosa de neu d'alguns teulats. Per qualsevol incidència important a causa de la nevada, cal contactar amb la Policia Municipal de la Seu d’Urgell al telèfon 973 350 426.

Des de l’Ajuntament urgellenc es continua demanant la col·laboració ciutadana a l’hora de netejar i retirar la neu caiguda en el tram de vorera dels domicilis particulars, i d’aquesta manera poder evitar caigudes dels vianants.