L'Ajuntament de la Seu d'Urgell felicita al padrí Antonio Martínez López pels seus 100 anys

L'homenatjat ha rebut a mans de l'alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i del regidor de l'equip de govern, Francesc Viaplana, la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.
01-07-2019

Aquest migdia l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor de l'equip de govern, Francesc Viaplana, han lliurat al padrí Antonio Martínez López la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya per haver fet recentment 100 anys. Fàbrega i Viaplana li han lliurat un ram de flors i l'han felicitat en nom de tota la Corporació municipal.

L'acte de lliurament de la medalla al padrí centenari ha tingut lloc a la Llar de Sant Josep, on viu l'homenatjat, que ha estat acompanyat per bona part de la seva família.

Antonio Martínez López, nascut a Jaén (Andalusia) ara fa anys, i ha viscut des de ben jove entre Andorra i la Seu d'Urgell, té 4 fills, 8 néts i 11 besnéts.

Recordem que la Medalla Centenària és una iniciativa del Departament d'Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari.