L'Ajuntament de la Seu d'Urgell homenatja Maialen Chourraut per l'Or als Jocs de Rio

La recepció institucional a la palista basca afincada a la capital alturgellenca serà demà divendres 2 de setembre, a l'una del migdia, a la sala d'actes del Consistori urgellenc.
01-09-2016

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell celebrarà demà divendres 2 de setembre, a l'una del migdia, un homenatge a la piragüista basca afincada a la Seu d'Urgell, Maialen Chourraut, en reconeixement a la Medalla d'Or aconseguida als Jocs Olímpics de Rio.

La recepció institucional a la piragüista, campiona olímpica de canoe eslàlom en K1 femení, serà presidida per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, el delegat territorial de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat a Lleida, Joan Segura, i el regidor d'Esports, Isidor Alberich. També comptarà també amb la presència dels regidors i regidores del Consistori urgellenc.

L'acte, que és obert a tots els ciutadans i ciutadanes de la Seu d'Urgell, consistirà en diversos parlaments per part de les autoritats presents, el lliurament d'un obsequi a la palista i la projecció de la prova que li va donar l'Or Olímpic, així com la seva pujada al podi.