L'Ajuntament de la Seu d'Urgell instal·la un desfibril·lador a l'Esplai de la Gent Gran

Aquest matí ha quedat instal·lat un nou equip de cardioprotecció a la façana d'aquest equipament situat al Pati Palau. La Seu, ciutat cardioprotegida, ja compta amb un total de 9 desfibril·ladors en diferents espais públics.
26-02-2019

Aquest matí ha quedat instal·lat un nou desfibril·lador a la façana de l'edifici de l'Esplai de la Gent Gran, situat a la plaça del Pati Palau de la Seu d'Urgell. "D'aquesta manera, l'Ajuntament urgellenc dóna resposta a la petició feta arribar per l'Esplai de la Gent Gran de disposar també d'un equip de cardioprotecció. És un pas més que avala a la Seu d'Urgell com a ciutat cardioprotegida",  manifesta Montse Bonet, regidora de Gent Gran i de Salut.

Cal remarcar que amb aquest nou desfibril·lador, la capital alturgellenca ja compta amb un total de 9 equips de cardioprotecció que s'han anat instal·lant en els darrers anys gràcies als pressupostos participatius. Recordem que aquests desfibril·ladors ja existents es troben ubicats al peu de la torre del rellotge de l'estació d'autobusos; a l'inici dels porxos del carrer Major (plaça dels Oms); al carrer Doctor Robert de Castellciutat; a la zona esportiva municipal; a l'exterior de l'edifici del centre cultural Les Monges; al Palau d'Esports, al Parc Olímpic del Segre; i un equip mòbil de cardioprotecció que custodia la Policia Municipal.