L'Ajuntament de la Seu d'Urgell participa en la constitució de la Taula de treball de la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus

Albert Batalla considera que és una aposta estratègica pel territori a la qual el Consistori urgellenc s'hi suma a treballar.
12-05-2017

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, encapçalat per l'alcalde Albert Batalla, ha participat aquest matí en l'acte de constitució de la Taula de treball per a la candidatura dels Jocs d'Hivern de Barcelona-Pirineus, que ha encarregat un estudi d'oportunitats a la Federació Catalana d'Esports d'Hivern.

Al respecte, Batalla ha manifestat que "el fet que continuem treballant per uns Jocs Olímpics al Pirineu és una aposta estratègica pel territori a la qual l'Ajuntament de la Seu s'hi suma a treballar". 

La constitució d'aquesta taula de treball per a la candidatura Barcelona-Pirineus ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, presidida per la consellera de la Presidència, Neus Munté.

La reunió ha congregat representants de les institucions, del món local, del sector esportiu i empreses. També s'ha nomenat a Maite Fandos coordinadora institucional.