L'Ajuntament de la Seu d'Urgell reconeix als palistes urgellencs Travé, Etxaniz i Van der Knijff pels seus èxits esportius

En la recepció, Albert Batalla anuncia que l'Ajuntament demanarà a la Generalitat que el Club Cadí Canoë Kayak sigui rebut pel president de Catalunya, Quim Torra, en reconeixement pel treball realitzat durant els seus més de cinquanta anys d'existència.
31-10-2018

Aquest tarda s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell un acte de reconeixement als piragüistes urgellencs Miquel Travé, Pau Etxaniz i Annebel van der Knijff, pertanyents al Club Cadí Canoë Kayak, pels seus importants èxits esportius assolits aquest any.

En la recepció, presidida per l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, el regidor d'Esports de l'Ajuntament urgellenc, Isidor Alberich, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, i d'altres regidors del Consistori, els palistes han estat acompanyats pel predient del club, Marc Vicente, així com per una bona part dels piragüistes més joves del club.

L'alcalde urgellenc, en nom de la Corporació Municipal, ha felicitat als tres joves esportistes i els ha agraït que gràcies als títols que han aconseguit el nom de la Seu d'Urgell es conegui arreu del món. Batalla també ha anunciat que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell demanarà al Departament de Presidència de la Generalitat que el Club Cadí Canoë Kayak sigui rebut pel president de  Catalunya, Quim Torra, en reconeixement al treball realitzat per aquest club de piragüisme de la Seu d'Urgell que tan bons fruits ha anat donant en els seus més de cinquanta anys d'existència.

Els títols

Pel que fa als títols aconseguits aquest any 2018, Miquel Travé ha estat primer classificat i medalla d'or al Campionat del Món Júnior en la modalitat C1 i primer classificat i campió d'Europa Júnior, en les modalitats C1 i K1. Val a dir que Travé ha estat el primer palista de la història en aconseguir aquest doblet en el Campionat d'Europa.

Per la seva part, la palista Annebel van der Knijff ha estat primera classificada i medalla d'or al Campionat del Món Sub23, en la modalitat de C1 patrulles.

Finalment, Pau Etxaniz ha estat tercer classificat i medalla de bronze al Campionat del Món Júnior, en la modalitat de C2 mixta.