L'Ajuntament edita una agenda d’estiu que aglutina totes les propostes d’oci i lleure adreçades als joves de 12 a 29 anys

Enviada a totes les llars urgellenques on hi viuen persones d’aquesta franja d’edat.
19-06-2017

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet arribar a tots els nois i noies de 12 a 29 anys de la ciutat l’Agenda Jove d’Estiu 2017 que recull totes les activitats juvenils que hi ha organitzades per gaudir de les vacances estivals. L’edició d’aquesta agenda és una novetat d’enguany, la qual inclou activitats fetes arribar pel Consell Municipal d’Adolescents de la nostra ciutat.

L’agenda aglutina un seguit d’activitats d’oci i lleure com casal d’estiu per a joves de 12 a 16 anys, casal de ràdio per a joves de 12 a 18 anys, taller de joc de rol, curs d’iniciació a la cuina, curs de primers auxilis en infants i joves, piscina nocturna, sortida nocturna per fer fotos de nit, un joc de supervivència ‘Survivalzombies la Seu Medieval’, actuacions de grups musicals dins del projecte ‘Joves a la fresca’, i Dia de la Joventut.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, explica que “aquesta és una acció que preveu el Pla Local de Joventut 2016-2019. Les activitats són demandes dels mateixos adolescents i joves que ens les han fet arribar pels diferents mitjans de participació que tenim al Consistori”. Iscla anima als i les joves de la Seu d’Urgell a participar en totes les activitats que s’han programat per aquest estiu, propostes pensades per a diferents gustos, estils i edats.

Dia de la Joventut

Un any més, la Seu d’Urgell celebrarà el Dia de la Joventut, que tindrà lloc el divendres 11 d’agost, amb diverses activitats lúdiques, un sopar i concerts musicals. Aquesta jornada festiva, organitzada per Joves Alt Urgell, s’iniciarà a les sis de la tarda.

Inscripcions i informació

Per a inscripcions a qualsevol de les activitats proposades, així com més informació al respecte, els i les joves de la Seu d’Urgell es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o a través del correu electrònic joventut@aj-laseu.cat

Descarregar agenda