L'Ajuntament habilita diversos aparcaments gratuïts per la Fira de Sant Ermengol

Es demana tant als veïns com als visitants la seva col·laboració, tot respectant les zones que queden prohibides tant al trànsit rodat de vehicles com d'estacionament, i fent servir els pàrquings habilitats per l'ocasió.
15-10-2015

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell habilita per aquest cap de setmana que se celebra la Fira de Sant Ermengol diversos aparcaments gratuïts amb l'objectiu que els visitants puguin estacionar els seus vehicles. A les diferents entrades de la Seu, els visitants trobaran indicat on es troben les zones d'estacionament.

Els visitants que s'apropin amb cotxe als diferents recintes firals podran estacionar al terreny de sorra que hi ha darrera del poliesportiu municipal, a tocar de la Fira de Formatges Artesans el Pirineu, així com també al pàrquing habilitat al passeig Pasqual Ingla i al nou aparcament que hi ha situat a tocar del centre comercial Mercadona i el mateix aparcament exterior d'aquest supermercat.

Cal remarcar que la Policia Municipal ha senyalitzat amb cartolines grogues fluorescents tots els carrers on quedarà prohibit estacionar a partir de les deu de la nit de demà divendres, 16 d'octubre, i fins tot el cap de setmana, per tal que els marxants puguin muntar la seva parada.

Des de l'Ajuntament de la Seu es demana tant als veïns com als visitants la seva col·laboració, tot respectant les zones que queden prohibides tant al trànsit rodat de vehicles com d'estacionament dels mateixos.