L'Ajuntament i Turisme Seu amplien l'aparcament d'autocaravanes pels aficionats que segueixin el Tour de France al seu pas per la ciutat

La cursa ciclista francesa passarà per la capital de l’Alt Urgell el diumenge 10 de juliol, etapa que finalitzarà a Ordino-Arcalís (Principat d’Andorra). L’hora de pas de ‘La grande boucle’ per la nostra ciutat es preveu a les 15.14 hores.
30-06-2016

Davant l’allau de seguidors de Le Tour de France que es preveu que passin per la capital de l’Alt Urgell el diumenge 10, el dilluns 11 i el dimarts 12 de juliol, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i Turisme Seu reservarà per aquestes tres jornades tot l’aparcament municipal de caravanes pels aficionats de la ronda ciclista francesa amb l’objectiu que puguin seguir les etapes de manera còmode i alhora gaudir de les possibilitats turístiques de la nostra ciutat.

També s’habilitarà la pista polivalent de la zona esportiva municipal com aparcament de bicicletes dels aficionats que segueixin la cursa ciclista que, a més a més, podran fer servir els vestidors i les dutxes del camp municipal d’esports de la Seu d’Urgell. Els aficionats també tindran a la seva disposició un parell de telèfons de guàrdia com a servei de reparacions de bicicletes.

Pas del Tour de France a la Seu d’Urgell

Segons l’organització del Tour de France, l’hora de pas per la Seu d’Urgell de ‘La Grande Boucle’ de l’etapa de diumenge 11 de juliol, que uneix Vielha amb Ordino-Arcalís, es preveu a les 15.14 hores, mentre que l’horari d’arribada de la caravana publicitària serà a les 13.41 hores.

El Tour arribarà a la Seu d’Urgell des de Vielha per la carretera N-260 fins a l’avinguda de Guillem Graell, on a la rotonda de Bisbes Prínceps, els ciclistes pujaran en direcció al Principat d’Andorra per arribar al final d’etapa a Ordino-Arcalís.  

Pack turístic familiar per la jornada de descans del Tour

Pel dilluns 11 de juliol, coincidint amb la jornada de descans de la ronda ciclista francesa, Turisme Seu ofereix un pack turístic per aquesta jornada adreçada a les famílies que segueixen el Tour.

El pack turístic per a tota la família inclou un seguit d’activitats ludicoesportives al Rafting Parc la Seu d’Urgell com baixades de ràfting, piragüisme, btt, open-caiac, entre d’altres, així com un menú al restaurant del parc. 

Activitat cultural familiar a l’Espai Ermengol

D’altra banda, també s’ha organitzat expressament pel mateix dilluns 11 de juliol una activitat cultural familiar que consistirà en una visita guiada a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.

Els participants en aquesta activitat familiar coneixeran la història de la Seu d’Urgell, així com la vinculació amb el món del formatge. També podran participar d’una degustació d formatges de la Cooperativa Cadí.

La visita s’iniciarà a les cinc de la tarda i té un preu de 2 euros per persona.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 15 11 o enviant un correu a info@turismeseu.com